Εκδόσεις Νόηση, Επιλεγμένες εκδόσεις για απαιτητικούς αναγνώστες
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
νέα διεύθυνση
Βρείτε μας στο Facebook
Εκδόσεις Νόηση, Επιλεγμένες εκδόσεις για απαιτητικούς αναγνώστες
Εκδόσεις Νόηση, Επιλεγμένες εκδόσεις για απαιτητικούς αναγνώστες
 
 
   
 

Μάνια Βλαχογιάννη

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Διπλωματούχος πιάνου του Εθνικού Ωδείου Αθηνών σε ηλικία 17 ετών, με Άριστα παμψηφεί, Α΄βραβείο και Αριστείο εξαιρετικής επιδόσεως και του Richard-Strauss-Konservatorium του Μονάχου.


 

Σπούδασε παράλληλα Μονωδία και Musical Theater Performance, φοίτησε στη Musikhochschule της Δρέσδης και στη Δραματική Σχολή του H.D.Trayer (Μόναχο), ενώ ολοκλήρωσε τα δύο πρώτα έτη της Νομικής Σχολής Αθηνών. Συμμετείχε σε περισσότερες από 160 μουσικοθεατρικές παραστάσεις σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία. Διετέλεσε Υποδιευθύντρια της Κρατικής Μουσικής Σχολής «Sing-und-Musikschule Garching» (Μόναχο), όπου μεταξύ άλλων σκηνοθέτησε Musicals για παιδιά και νέους. Σήμερα ζει στην Αθήνα, συνεργάζεται στενά με το Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου, παίρνει μέρος σε θεατρικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις και συνεργάζεται δισκογραφικά ως ερμηνεύτρια και στιχουργός με τον συνθέτη Balsam7teen και την FM Records.

Από το 2013 μέχρι σήμερα κυκλοφορούν διεθνώς πέντε δισκογραφικές δουλειές της: Όταν μιλάνε οι αισθήσεις (ft. Βασίλης Ασημακόπουλος) και Στιγμές, σε στίχους δικούς της και μουσική Balsam7teen, το άλμπουμ A Musical Dream (ft. Βασίλης Ασημακόπουλος), το EP Θα 'σαι δίπλα μου εσύ, σε στίχους/μουσική Φ. Πατίρη και το άλπουμ Mythos 90: Mikis Theodorakis από τους AURAL FRAGMENT (FM Records).

Για την άμεση ενημέρωση και επικοινωνία με την συγγραφέα μπορείτε να επισκεφτείτε την διεύθυνση vmanjanni.wordpress.com

   
 

· ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ - ΝΑΛΙΜΑΡ