Εκδόσεις Νόηση, Επιλεγμένες εκδόσεις για απαιτητικούς αναγνώστες
   Εταιρία
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
νέα διεύθυνση
Εκδόσεις Νόηση, Επιλεγμένες εκδόσεις για απαιτητικούς αναγνώστες
Εκδόσεις Νόηση, Επιλεγμένες εκδόσεις για απαιτητικούς αναγνώστες
 

 

Βοήθεια

Δημιουργήσαμε το site αυτό με ιδιαίτερη φροντίδα, ώστε να μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα οποιαδήποτε πληροφορία για τις εκδόσεις μας, καθώς και να παραγγείλετε με ασφάλεια, όποιους τίτλους επιθυμείτε από τον κατάλογο των βιβλίων μας.

 

Εκδηλώσεις - Νέα

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να μάθετε για τις εκδηλώσεις, βραβεύσεις, νέα και γενικά για τις δραστηριότητες των εκδόσεων «Νόηση».

 

Κατάλογος

Στη σελίδα Κατάλογος μπορείτε να βρείτε θεματικά όλους τους τίτλους των βιβλίων μας. Αλλά και αναλυτικά στοιχεία για το κάθε ένα από αυτά. Επίσης υπάρχει και αντίγραφο του έντυπου κατάλογου των Εκδόσεων (με σταθερή ενημέρωση) σε μορφή Adobe Reader (PDF) τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή γρήγορα (1 λεπτό με απλή σύνδεση, pstn) και να τυπώσετε τις σελίδες που σας ενδιαφέρουν.

 

Κριτικές

Με την ένδειξη κριτικές, κάτω από την περιγραφή κάθε βιβλίου, σε ένα αρχείο Adobe Reader (PDF) το οποίο πολύ εύκολα και γρήγορα μπορείτε να κατεβάσετε (save as) στον υπολογιστή σας, θα βρείτε ενδεικτικές κριτικές για το βιβλίο που σας ενδιαφέρει.

 

Συγγραφείς

Οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους καταξιωμένους και βραβευμένους συγγραφείς, από τα βιογραφικά και βιβλιογραφικά στοιχεία που συνθέτουν το πορτραίτο τους.

 

Επικοινωνία με συγγραφείς

Προσπαθώντας να διατηρήσουμε ζωντανή την επικοινωνία του αναγνώστη με τον συγγραφέα, δημιουργήσαμε μια ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που μπορείτε να γράψετε απευθείας στους συγγραφείς μας, ανώνυμα ή επώνυμα, τις κρίσεις, τις γνώμες, υποδείξεις σας, ή να λύσετε τυχών απορίες σας σχετικές με τα έργα τους, ώστε να επιτυγχάνουμε ό,τι καλύτερο στο χώρο του βιβλίου. Αυτή τη σύνδεση θα τη βρείτε στη σελίδα Συγγραφείς στον αλφαβητικό κατάλογο.

 

Υπό έκδοση

Πληροφορίες για τα βιβλία που θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον. Για άμεση ενημέρωση στην εκδοτική μας δραστηριότητα.

 

Παραγγελίες

Για μεγάλες ή ειδικές παραγγελίες (βιβλιοπωλεία, σχολεία, βιβλιοθήκες, κ.λπ) θα σας ενημερώσουμε κατόπιν συνεννόησης, για το ποσοστό έκπτωσης.

Δεδομένα παραστατικού είναι απαραίτητα για την έκδοση τιμολογίου τα φορολογικά στοιχεία. (επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, επάγγελμα και διεύθυνση).

 

Επικοινωνία

Με τέσσερις διαφορετικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις (e-mail) η κάθε μία με συγκεκριμένη ιδιότητα.

Επικοινωνίαinfo@noisi.info (πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με το παραγόμενο έργο),

Επικοινωνίαsales@noisi.info (παραγγελίες προς εκτέλεση αγοράς βιβλίων),

Επικοινωνίαwriter@noisi.info (επικοινωνία με συγγραφείς),

Επικοινωνίαmanager@noisi.info (επικοινωνία με διεύθυνση των εκδόσεών μας), σας δίνουμε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

 

Συνδέσεις

Χρήσιμες συνδέσεις για τη ενημέρωση σας γύρω από το βιβλίο και τη γνώση.