Εκδόσεις Νόηση, Επιλεγμένες εκδόσεις για απαιτητικούς αναγνώστες
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
νέα διεύθυνση
Βρείτε μας στο Facebook
Εκδόσεις Νόηση, Επιλεγμένες εκδόσεις για απαιτητικούς αναγνώστες
Εκδόσεις Νόηση, Επιλεγμένες εκδόσεις για απαιτητικούς αναγνώστες
 
 
 

 
 
Τίτλος:

Ο Νικήτας και η πριγκίπισσα Πανώρια -
Ο άνθρωπος που χόρταινε με τα ψέματα

Συγγραφέας:Μαρία Μόργκαν - Βλάχου - Μαυρογεννέα (ΜΑΡ-ΜΟΡ)
Σειρά: ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Έτος έκδοσης: 2008
Αριθμός σελίδων: 36 (έγχρωμες), δεμένο

Εικονογράφηση: Δήμητρα Σπυρίδωνος
Διαστάσεις: 24x23
Τιμή: 6,00 € + ΦΠΑ
ISBN: 978-960-8294-39-4
BARCODE: 9789608294394


 

Περιγραφή:

Ένα ψεματάκι θα το πει ο καθένας πού και πού. αλλά τι συμβαίνει όταν κάποιος, με κάθε ένα ψέμα που ακούει να λέγεται, φουσκώνει και λίγο παραπάνω; Φυσικά, καταντάει σαν μπαλόνι! Και μετά παίζει το ρόλο του . ψεματόμετρου στο δικαστήριο, όπου οι κατηγορούμενοι αραδιάζουν διάφορες ιστορίες προκειμένου να σωθούν! Πώς σώζεται κανείς από μια κατάσταση σαν κι αυτή και πώς ο Νικήτας που ήθελε να γίνει βασιλιάς κατάλαβε το πού βρίσκεται το βασίλειό του, είναι τα θέματα αυτών των δύο παραμυθιών.


Επειδή ποτέ, κανένα παιδί δεν αρκέστηκε σε ένα παραμύθι, οι εκδόσεις Νόηση αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια σειρά βιβλίων, όπου τα παραμύθια θα πηγαίνουν, σαν τους Χιώτες, δυο-δυο στον ίδιο τόμο. Ξεφυλλίζοντας τις πολύχρωμες σελίδες του με την εξαιρετική εικονογράφηση της Δήμητρας Σπυρίδωνος, πίσω από τα ευρηματικά εξώφυλλα κρύβονται δύο ιστορίες της κοσμαγάπητης παραμυθούς Μαρ-Μορ, έτσι ώστε κανένα παιδί να μην μείνει πια παραπονεμένο ζητώντας «κι άλλο».Από την εισαγωγή των Παραμυθιών:

Αυτό που συνέβη στο σπίτι μας ήταν απίστευτο! Ενώ στην αρχή ζούσαμε μόνο με τους γονείς μας, ξαφνικά, οι δύο γιαγιάδες μας, η μαμά τού μπαμπά κι η μαμά τής μαμάς, ήρθαν να μείνουν μαζί μας! Έκριναν, λέει, ότι ο ρόλος τους στη διαπαιδαγώγησή μας ήταν απαραίτητος! Εμείς, τα παιδιά, βγήκαμε φυσικά κερδισμένα, γιατί οι δύο γιαγιάδες μας τσακώνονταν μεταξύ τους για το ποια θα μας πει τα πιο ωραία παραμύθια.
Διαβάστε τα, λοιπόν, κι εσείς, ένα από την κάθε μια τους!

   
 
PDF Δείγμα φωτογραφιών     Παραγγελίες     Επιστροφή στον κατάλογο